Tilbud!
,

Ovntørret blandet løvtræ i brændetårn – 1,8 m3

Original price was: 3.995 kr..Current price is: 2.795 kr..

Skab hyggelig stemning med vores ovntørrede blandet løvtræ i praktisk brændetårn. Perfekt til brændeovnen eller pejsen. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993400857620154 Kategorier: ,

e giver dig en effektiv og ren forbrænding. Brændetårnet består af en blanding af løvtræssorter såsom bøg, eg, ask og ahorn, hvilket giver en skøn og intens varme i dit hjem.

Med dette ovntørrede blandet løvtræ i brændetårn får du en praktisk og æstetisk løsning til opbevaring af dit brænde. Brændetårnet er håndstablet med omhu, hvilket giver et flot og attraktivt udtryk, der vil pynte i dit hjem eller din have.

Det ovntørrede løvtræ er af høj kvalitet og sikrer dig en effektiv og langvarig brænding. Den korrekte længde på ca. 24-28 cm gør det nemt at håndtere brændet og sikrer en optimal forbrændingstemperatur. Du vil derfor opleve en jævn og behagelig varme i rummet, samtidig med at du reducerer dit brændeforbrug.

Der er intet mere hyggeligt end at nyde varmen fra en knitrende pejs eller brændeovn på en kold vinteraften. Med dette ovntørrede blandet løvtræ i brændetårn kan du skabe netop denne stemning i dit hjem. Du vil nyde synet af flammerne, mens du samler familie og venner omkring varmen.

Investér i kvalitetsbrænde, der giver dig den optimale varmeoplevelse og samtidig passer på miljøet. Vælg det ovntørrede blandet løvtræ i brændetårn og oplev glæden ved en effektiv og bæredygtig varmekilde i dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ovntørret blandet løvtræ i brændetårn – 1,8 m3”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.